Xavier Roger Anglada

Buscant minuts de pantalla

Deixa un comentari

La setmana passada es va celebrar la Republican National Convention, on el Partit Republicà va nomenar a Mitt Romney candidat a la presidència dels Estats Units. 4 personalitats destacades: la seva dona, el seu candidat a Vicepresident (Paul Ryan), l’actor Clint Eastwood, i el candidat Mitt Romney. Aquesta convenció republicana sembla que ha donat una empenta a Romney a les enquestes, que cada vegada estan més ajustades. El discurs republicà és clar: Obama no és capaç de combatre la crisi, i per això cal un president com Romney, que ha triunfat a tot arreu on ha intervingut (a l’empresa privada o com a governador).  L’huracà Isaac, que passava per Florida, on es va celebrar la Convenció Republicana, va robar molts minuts de televisió al candidat Romney, fet que va restar impacte mediàtic als republicans. L’Antoni Bassas en feia una petita crònica al seu blog.

Avui és el 3r dia de l’altra Convenció (la Democratic National Convention). Dimarts parlava la dona d’Obama, ahir l’ex-president Clinton nominava a Barack Obama com a candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, i aquesta nit Obama farà el seu discurs d’acceptació de la nominació. El missatge també és clar: Obama necessita 4 anys més per tal d’acabar d’aplicar totes les mesures que té en ment, i és l’únic que pot garantir la igualtat d’oportunitats. L’assessor de comunicació Yuri Morejón explica quines 8 coses diuen els seus assessors a Obama.

Diuen les males llengües que el discurs d’ahir de Bill Clinton, serà dels que passaran a la història.

Els hashtags #RNC2012 i #DNC2012 tenien una pàgina de twitter pròpia, on es destacaven les comptes d’usuari dels candidats, els candidats a la vicepresidència o el partit. També hi apareixien les imatges més destacades de les convencions.

A Youtube s’han pogut seguir els mítings en directe (per exemple http://www.youtube.com/DemConvention) . Obama fins i tot té un canal de youtube en espanyol, fet que demostra la importància que li donen al vot llatí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s