Xavier Roger Anglada

Jornades de Comunicació i Representació del CEUCAT 16/03/21013

Deixa un comentari

Després d’haver participat com a ponent a la cloenda de les III Jornades Obertes del CEUCAT, volia aprofitar per deixar constància d’algunes idees:

-Importància de la comunicació al 2013:

  • -En el context universitari, la comunicació ens permet la creació d’una comunitat, perquè generem més sentiment de pertanyença a ella.
  • -Avui en dia, tot comunica, tant el que fem com allò que deixem de fer.
  • -Comunicar no és una possibilitat, sinó que ha passat a ser una necessitat i fins i tot, una obligació.
  • -L’entreteniment és la força més important de la societat actual. Al segle XXI la formació i la comunicació han de ser entretingudes.
  • -Una bona eina perquè el públic rebi millor les nostres comunicacions és estructura la informació mitjançant la creació d’un relat: una introducció, un nus i un desenllaç. Tenim un problema, afrontem un repte i hi donem una solució.

-Importància de les Jornades, perquè han acostat i han donat a conèixer el CEUCAT a molta gent que no el coneixíem. Hem pogut conèixer a nova gent, que a no ser de la jornada d’avui no haguéssim conegut.

Què hem après? Com podem saber planificar la organització d’esdeveniments, perquè és important participar per part de la comunitat universitària, alguns consells de com podem mobilitzar als estudiants, com comuniquem desde les xarxes socials, quines eines podem utilitzar per treballar internament, i com ens relacionem amb els mitjans de comunicació

Image

Agraït d’haver pogut participar de la jornada, i de participar a la cloenda amb en Joan Molina, vicepresident del CEUCAT.

Fins la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s