Xavier Roger Anglada

La meva experiència sobre la #LligaDebatUdG

Deixa un comentari

Ahir dijous 27 de febrer alguns vam viure una tarda de nervis. Comentava a Twitter que no sabia si estàvem més nerviosos els organitzadors o els finalistes. I és que ahir la Sala de Graus de la Facultat de Lletres va acollir la final de la 1a edició de la Lliga de Debat de la UdG, una competició d’equips d’estudiants universitaris que hem organitzat des del Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona, amb el suport del Vicerrectorat d’Estudiants.

El tema del debat era “les condicions de treball s’han d’adaptar a la situació del mercat?”, una pregunta que també es va formular per a les dues semifinals de la competició, i que els equips ja sabien des de feia setmanes.

IMG-20140227-WA0005

Un jurat de luxe, format per 3 exrectors de la Universitat de Girona, el vicerretor Rigall i la degana Darnaculleta, va donar la victòria a l’equip Alétheia, format per 4 estudiants de la Facultat de Dret, que van defensar la posició a favor de la pregunta formulada.

L’organització d’un esdeveniment com aquest, amb una preparació i una feina de mesos, és quelcom important per la vida universitària i de la comunitat que la conforma. El parlar en públic és una habilitat poc treballada al llarg de les diferents etapes educatives, en contraposició en com aquesta habilitat és necessària per la sortida al mercat laboral i per la seva utilitat en la vida quotidiana. A vegades, cal treballar per donar eines complementàries a les persones interessades, i aquest ha estat un dels motius pel qual vam iniciar aquest projecte.

Ahir, després de la competició i un cop conegut el resultat, a l’ambient no es respirava enveja, sinó companyerisme, il·lusió i orgull.

Només per haver aconseguit això, ja podem estar contents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s